gastenboek

15 berichten, 2 pagina's 
28-12-2020
Geplaatst door: Margreet

Een mooi nieuw jaar gewenst

Beste Muriel, een mooi en goed nieuw jaar gewenst met Artogether.
Dat je weer fijne lezingen en nieuwe cursussen mag geven, hopelijk 'en groupe'.
Ik zie er al naar uit, en wens jou alle goeds en gezondheid toe!

21-04-2020
Geplaatst door: Roger van Bever

Leven in tijden van Corona

Hallo Muriel,

Even een groet tussendoor in deze lastige tijd. Wij hopen dat het goed gaat met jou en je gezin en dat dat akelige beest jullie met rust laat! Wij houden ons goed aan de regels en we hopen dat het aan ons voorbij gaat. Maar wij kijken toch alweer uit naar deel III van het Colloquium Moderne kunst en vooral naar je lessen in het najaar!

Hartelijke groet!

Roger en Dorthy

26-11-2019
Geplaatst door: Roger van Bever

Rondleiding Van Gogh Museum

Hallo Muriel,

In het kader van de cursus Colloquium Moderne Kunst heb je ons een rondleiding gegeven in de tentoonstelling over Millet. Wij waren met deze schilder enigszins bekend, maar wij hebben heel veel gehad aan je uitleg om deze schilder te 'plaatsen' in de moderne kunst en zijn invloed die hij ondergaan heeft van eerdere schilders en uitgeoefend heeft op tijdgenoten en schilders die na hem volgden. Nogmaals heel hartelijk dank (ook namens Dorthy)!

Roger

27-11-2018
Geplaatst door: Roger van Bever

Lezing over Caravaggio

Dag Muriel, een wat late reactie, maar ik was helaas nog nooit op je site geweest die er overigens mooi uitziet!
Ik wil je nog een compliment maken voor de lezing over Caravaggio van 13 november in de Culturele Kring in Lunteren. Hoewel ik er al vrij veel van Caravaggio afwist, heb ik toch weer wat bijgeleerd over deze geweldige schilder. Je hebt de lezing gehouden met een goede balans tussen de uitleg van zijn kunst, het karakter van de man en de context waarin hij opereerde. Excellent. Wij waren ook bij de lezing over Picasso (vorig jaar of twee jaar geleden) en toen waren we ook al onder de indruk. Wij, dat zijn Dorthy en Roger. Tot vrijdag!

Roger van Bever

14-11-2018
Geplaatst door: Retteke

Caravaggio

Wij hebben gisteravond weer enorm genoten van je enthousiast gebrachte lezing over Caravaggio in Lunteren.
Heel veel informatie, leuke anekdotes en dat op hoog tempo zodat je zoveel mogelijk van je kennis kon overdragen. Heerlijk! dank je en tot ziens op een volgende bijeenkomst, groet Bert en Retteke

25-03-2018
Geplaatst door: Marilou

Bedankt

Hoi Muriel
Bedankt voor de inspirerende, gezellige en leerzame studiedag over Damien Hirst.
Ik kijk nu toch heel anders aan tegen dit ‘fenomeen’.
Groetjes
Marilouhd

25-03-2018
Geplaatst door: Mariette

Damien Hirst

Wat kan je toch ongelooflijk boeiend vertellen, wat een leuke interessante dag. Ik heb weer veel geleerd. Ik bekijk de kunstprojecten van Damien Hirst en hemzelf nu ook met heel andere ogen.
Dankjewel Muriël, ik blijf je volgen en kijk uit naar een volgende les

24-03-2018
Geplaatst door: Geert

Damien Hirst

Na een studiedag over Chagall en een museumbezoek bij De Pont, vandaag deelgenomen aan een studiedag over Damien Hirst. Superleuk en interessant! Muriel kan, als geen ander, vol enthousiasme en boeiend vertellen over deze (en andere) kunstenaars.
Muriel, was weer een superleuke dag!

11-10-2017
Geplaatst door: anonieme cursist

Damien Hirst is echt 'the bomb'! Leuke studiedag, Muriel. Was helemaal top!

18-11-2016
Geplaatst door: Dorien V.

Picassolezing

Dag Muriel, graag wil ik je even laten weten, dat ik zeer geboeid heb geluisterd naar je lezing over Pablo Picasso. Ik was nooit zo'n heel erg grote fan van deze kunstenaar, maar na jouw verhalen komt het veel meer tot leven! Ik ben zelfs van plan om binnenkort naar 'Beelden aan Zee' te gaan omdat je me nieuwsgierig hebt gemaakt naar de Picasso-expositie daar. Hartelijk dank dus voor je mooie verhaal en graag tot ziens bij een volgende gelegenheid